Onze Dienstverlening

Valento zoekt voor u de juiste
vakkrachten en high professionals.

Met onze verschillende HR-diensten voorzien we in uw personeelsbehoefte. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket aan professionele personele diensten en executive search. Wij geloven in het talent en de kracht van de mens als bron van succes. Door ons grote netwerk en expertise van de arbeidsmarkt brengen we u snel in contact met het vaktalent of de high professional voor uw vacature of interim opdracht.

Uitzenden

Schommelt uw personeelsbehoefte? Wilt u een zieke medewerker tijdelijk vervangen? Dan biedt het inhuren van personeel op uitzendbasis uitkomst.

Detacheren

Detacheren lijkt op uitzenden. Alleen staat de inleentermijn van tevoren vast. Dat biedt meer zekerheid voor u én voor de kandidaat.

Executive Search

Complex wervingsvraagstuk of bent u op zoek naar een vaste medewerker voor uw bedrijf? Wij gaan exclusief op zoek naar dé topkandidaat.

Veel gestelde vragen aan Valento

Kan ik bij Valento alleen terecht voor een tijdelijke medewerker?

Onze dienstverlening is volledig op maat, dus in feite bepaalt u zelf wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen. Het zoeken naar een tijdelijke medewerker behoort zeker tot de mogelijkheden. De meeste bemiddelingen starten echter op project of detacheringsbasis. Voor zowel een tijdelijk als vast dienstverband kunt u dus bij ons terecht.

 

Wat is voor mij het verschil tussen detachering en Executive Search?

Via detachering kunt u eerst een bepaalde, vooraf vastgestelde periode wennen aan een medewerker. En andersom natuurlijk ook. Gedurende deze periode staat de medewerker bij Valento onder contract.

Bij Executive Search maakt u gebruik van ons netwerk en topexpertise. Valento werft exclusief en selecteert een topkandidaat naar uw wens. Na een positief sollicitatiegesprek treedt de medewerker bij u in dienst.