“Success through People”

Ons doel is om andere uitzendbureaus en bedrijven te adviseren en te begeleiden op diverse vlakken binnen de flexbranche, zoals: CAO-technische zaken, wet- en regelgeving, fiscaliteiten, onderzoeken werkingssfeer, arbeidsrechtelijke risico’s, kostprijsbesparing, inlenersbeloning, ET-uitruil regeling, werkkostenregeling, 50+plussers op de arbeidsmarkt en uitzenden in België.

De flexbranche is een van de meest dynamische branches die ons land kent. De arbeidsmarkt verandert en de dienstverlening verandert mee. Dit vraagt om enthousiasme, strategisch inzicht, kennis & kunde, een “total package”. Valento Jobs heeft die “total package” en expertise in huis om bedrijven en personeel te kunnen bijstaan in diverse trajecten. Wil jij werken bij Valento? Bekijk hier onze interne vacatures

 

Valento Jobs

Palmyra Veltstra

Februari 2004 is het jaar dat zij haar eerste stappen zette binnen de flexbranche. Ze is opgegroeid in de bouwwereld en besloot na ruim 12 jaar haar langjarige financiële, commerciële en managementervaring binnen de flexbranche, haar passie voor het vak plus haar visie op ondernemen aan Valento Jobs te wijden.

 

palmyra@valentojobs.com

Erik Goossen

Per 1 april 2016 is Erik begonnen aan een nieuwe uitdaging in de flexbranche. Met ruim 6 jaar ervaring binnen alle facetten van de flexbranche is Erik een waardevolle aanvulling van ons team. Met zijn passie, klantgerichte visie en doorzettingsvermogen zorgt Erik ervoor dat Valento Jobs meer is dan een uitzendbureau!

 

erik@valentojobs.com

Renée van Hal

Op 1 juni 2016 ben ik gestart bij Valento Jobs B.V.. Binnen de flexbranche heb ik 7 jaar werkervaring. Bij Valento Jobs werk ik met ontzettend leuke en gedreven collega’s, mede daardoor stap ik iedere ochtend met plezier in de auto om naar ons kantoor in Sittard te gaan. Op kantoor ondersteun ik mijn collega’s achter de schermen, met alle financiële facetten en wijzigingen omtrent wet- en regelgeving binnen de flexbranche.

 

renee@valentojobs.com

Carlos Verhaegen

Met ingang van 1 februari 2017 is Carlos Verhaegen ons team komen versterken. Carlos heeft vijftien jaar lang met veel plezier diverse functies vervuld binnen het bankwezen. Gezien zijn enorme financiële kennis en ervaring in het bedrijfsleven is hij een absolute meerwaarde voor ons bedrijf. Carlos zal de komende maanden eerst ons team ondersteunen bij zowel de binnen- als buitendienst activiteiten.

 

carlos@valentojobs.com

Radek Kusmierczyk

8 januari 2018 ben ik als Recruiter gestart bij Valento. Ik ben in Nederland begonnen in de logistiek, startend op de werkvloer als warehouse medewerker / scanner inbound-outbound en omdat er voor mij geen doorgroeimogelijkheden waren heb ik gesolliciteerd om intern bij Valento een functie te gaan bekleden. Ik heb altijd de ambitie gehad om mensen met werkgevers te verbinden. Mijn doel is om het recruitment binnen Valento nog sterker te maken en veel klanten te kunnen voorzien van goede vakkrachten.

 

radek@valentojobs.com

Jos Schoffeleers

Per 25 juli 2018 ben ik gestart bij Valento jobs B.V. in Sittard. Na ruim 35 jaar als zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij Valento jobs heb ik een gedreven team met een positieve instelling getroffen. Ik ben samen met Renée van Hal verantwoordelijk voor alle voorkomende ondersteunende administratieve taken. Wij zorgen ervoor, dat de rest van het team zich bezig kan houden met de kerntaken van Valento in de flexbrance.

 

 jos@valentojobs.com

Bert Hubben

Sinds 2001 ben ik werkzaam binnen de uitzend -en recruitmentbranche. Na een periode van 2 jaar waarin ik via diverse HR functies mijn kennis op HR vlak verbreed heb ben ik per 1 mei 2019 trots “terug” in de operatie gestapt. Met veel plezier ben ik per die datum gestart als senior consultant bij Valento Jobs.

 

bert@valentojobs.com

Bea Bakker

Sinds 1 april 2019 heb ik me mogen toevoegen aan het team in Sittard. Mijn werkverleden is gestart in de transportwereld waarna ik een aantal jaren later het stuur heb omgeruild voor een toetsenbord. Met 15 jaar administratieve ervaring in de schoonmaakbranche, heb ik hier een nieuwe uitdaging gevonden en zal de administratie ondersteunen van Valento Jobs B.V.

 

 bea@valentojobs.com

Wim Bertholet

Ruim 30 jaar geleden stapte ik met een HTS diploma bouwkunde op zak voor het eerst de bouwwereld binnen. Na binnen  diverse disciplines functies te hebben bekleed, kwam ik in 2005 in de uitzendbranche terecht. Eerst als accountmanager bij Randstad bouw, vanaf 2010 als zelfstandige. Door de ervaring die ik had opgedaan “aan de andere kant van de tafel” sprak ik de taal en kon op die manier invullen wat er van mij gevraagd werd.  Nu is het tijd voor een nieuwe stap. Na ruim 26 jaar als vader/zoon en als vrienden door het leven te zijn gegaan, maken we een gezamenlijke droom waar en worden we compagnons. Vanaf januari 2018 beman ik samen met mijn zoon Mick een tweede Valento vestiging in Kerkrade. At your service.

 

wim@valentojobs.com

Mick Bertholet

In 2013 heb ik mijn diploma Information Management behaald. De afgelopen jaren heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het beschrijven en optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de ICT branche. Dit jaar heb ik ervoor gekozen mijn hart te volgen en op zoek te gaan naar een omgeving waar ik de kans krijg het beste uit mezelf te halen. Zodoende zal ik op 1 januari 2018 starten bij Valento. Met trots mag ik zeggen dat ik samen met mijn vader aan de slag ga in de nieuwe vestiging te Kerkrade. Zoals gezegd ben ik enorm gedreven om het beste uit mezelf te halen en een resultaat neer te zetten waarmee ik zowel klanten als collega’s erg blij kan maken!

 

mick@valentojobs.com

Ons Teamlid in Polen

Adam Baranowski

Het werken met mensen is mijn passie, en samen met mijn team garanderen we onze kandidaten een baan bij een bepaalde werkgever, terwijl we van onze kant alle formaliteiten regelen zoals accommodatie, verzekering, formaliteiten. Werken bij Valento is het best mogelijke adres voor elke gekwalificeerde bouwvakker.

 adam@valentojobs.com

Menu