Valento zoekt voor u de juiste vakkrachten en professionals.

Vakkrachten

Door de veranderende marktomstandigheden zijn er in snel tempo een grote beschikbaarheid van vakkrachten in vele beroepen ontstaan: betontimmerlieden, afbouwtimmerlieden, metselaars, tegelzetters, stukadoors, noem maar op. Mannen die weten wat vakmanschap inhoudt, die uitstralen dat het meer is dan een optelsom van diploma’s en werkervaring. Echt vakmanschap is een mentaliteit. Het is onze taak om deze vakkrachten voor u binnen handbereik te krijgen. Heeft u interesse in een van onze vakkrachten neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor personeel in andere sectoren.

Professionals

Zoekt u momenteel een topkandidaat met de juiste skills? Een gedreven professional die uit het juiste hout gesneden is en echt een meerwaarde kan zijn voor uw organisatie? Valento selecteert zorgvuldig en we peilen uitgebreid de behoefte en voorkeuren binnen uw organisatie. Vervolgens stellen we een lijst op met geschikte topkandidaten die aan uw profiel voldoen. Als de interesse wederzijds is, plannen we een aantal gesprekken: Bij de ‘ideale match’ zet Valento de gemaakte afspraken zwart-op-wit.

Wij bieden onze afnemers graag zekerheid. Valento is VCU
gecertificeerd. Wij zijn lid van de NBBU en hanteren de inlenersbeloning.
Valento beschikt tevens over de NEN 4400-1 certificering.

www.nbbu.nl  brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt

www.normeringarbeid.nl Stichting Normering Arbeid

www.sncu.nl Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten

Inhouse services

Het slim en flexibel inplannen van medewerkers helpt veel organisaties vooruit. Meer doen met minder mensen, de beschikbare capaciteit maximaal benutten, en pieken en dalen opvangen door flexibilisering van contracten, bespaart immers op de grootste kostenpost van organisaties: het personeel.

Toenemende relevantie flexpool

Bedrijven en instellingen focussen meer dan ooit op efficiency en flexibiliteit. En daarbij is personeel vaak de belangrijkste asset. Personeelsplanning staat bij steeds meer organisaties dan ook hoog op de agenda. Onderdeel van slimme personeelsplanning en enterprise workforce-management is steeds vaker de flexpool: de groep flexibel inzetbare interne en externe medewerkers die op basis van competenties en beschikbaarheid op verschillende afdelingen en locaties inzetbaar zijn. De flexpool fungeert als de centrale inhuurorganisatie. Door optimale inzet van deze flexibele schil bespaart u al snel 4 procent op inhuurkosten.

Waarom kiest u voor Inhouse Services?

  • Geen tijdverlies door werving, selectie of instructies.

  • Continuïteit: altijd 100% bezetting met ingewerkte flexwerkers.

  • Altijd de zekerheid van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers.

  • Wij werken vanuit uw bedrijf, dus volledig vertrouwd met uw processen en cultuur.

  • Ontzorgen: 10% meer tijd die u kunt besteden aan uw core business.

  • Procesoptimalisatie: 5% besparen op uw jaarlijkse totale integrale flex-kosten.

Menu